top of page
Glaswerken De Haes

SPIEGELS OP MAAT IN VERSCHILLENDE UITVOERINGEN

Spiegels van kwalitatief glas

Bent u bezig met het (her)inrichten van uw interieur en wilt u deze vormgeven met op maat gemaakt glaswerk?

Glaswerken De Haes heeft ruim 70 jaar ervaring in het op maat maken van kwalitatief glas waaronder spiegels. Met het nodige vakmanschap en de combinatie tussen handwerk en machines snijden we uw spiegel helemaal naar wens. Ons team vervaardigt niet alleen spiegels van kwalitatief glas, maar komt deze ook bij u plaatsen. Bij ieder project wordt eerst uitvoerig naar de klant geluisterd en vervolgens alles afgewerkt naar behoren, rekening houdende met de levertijd.

Verschillende uitvoeringen en afwerkingen

Iedereen wil uiteraard een uniek decorstuk en daarom vervaardigen we ook glaswerk en spiegels op maat. Niet alleen snijden we de spiegel in verschillende uitvoeringen, maar ook de afwerking kunt u helemaal zelf bepalen.

Zo behoort een klassieke spiegel tot de mogelijkheden, maar kunnen we evengoed kleuren toevoegen aan de voor- en achterkant van de spiegel. Verder laat onze expertise ons toe om ook verschillende vormen van glasbewerking uit te voeren. Zandstralen en lakken vormen geen enkel probleem voor ons team, waardoor u bij ons terecht kunt voor glaswerk met een uniek en gepersonaliseerd karakter.

spiegels op maat glas slepen Glaswerken De Haes
Verschillende uitvoeringen en afwerkingen

Wenst u een kwalitatieve spiegel op maat voor uw interieur? Bespreek de mogelijkheden met Glaswerken De Haes in Putte.

bottom of page