top of page
Glaswerken De Haes

UW GLAZENMAKER IN PUTTE EN OMSTREKEN

Vakmanschap in glas

Zijn uw ruiten aan vervanging toe of zoekt u een nieuw glazen decoratiestuk voor uw interieur?

Glaswerken De Haes is een glazenmaker in Putte met meer dan 70 jaar ervaring in de sector. Dankzij onze expertise vervaardigen wij vakkundig een glazen wand of glazen schuifdeur voor u. We zijn werkelijk beschikbaar voor alle soorten glaswerken. Onze specialiteit ligt in het geslepen glas, de productie van spiegels en Thermobel; of het nu gaat om interieurglas, vervangen van een ruit of glaswerk op maat.

Glaswerken op maat

Bent u op zoek naar een glazen douchewand met een specifieke afmeting? Of wilt u een glazen deur steken in uw woning? Glaswerken De Haes voert glaswerk op maat uit in de regio Putte, Mechelen en Lier. Ons team staat open voor opdrachten van particulieren en bedrijven, en luistert graag naar wat u specifiek zoekt. Vervolgens gaan we aan de slag om op een zorgvuldige manier het glaswerk op maat te vervaardigen.

Wenst u eerder een uniek stuk aan uw interieur toe te voegen? Ook dan laat onze vakkennis het toe om geslepen glas en spiegels toe te voegen en te verwerken in uw glazen deuren en wanden. Tevens mag u bij ons rekenen op de beste kwaliteit voor de juiste prijs!

Glaswerken op maat

Zoekt u een glazenmaker voor het vervangen van ruiten of vervaardigen van een uniek glazen interieur? Vraag een offerte bij Glaswerken De Haes in Putte.

bottom of page