top of page
Glaswerken De Haes

UW SPECIALIST IN DUBBELE BEGLAZING IN REGIO PUTTE

Dubbel glas voor iedere moderne woning

Tegenwoordig zijn de vereisten bij ieder nieuwbouw- of renovatieproject enorm hoog wat betreft isolatie.

Dubbele beglazing is de norm geworden voor wie zijn woning energiezuinig en duurzaam wil maken. Als glazenmaker in regio Putte is Glaswerken De Haes de vakman waar u een beroep op mag doen voor het vervaardigen en plaatsen van dubbele beglazing. Met meer dan 70 jaar ervaring in de sector en de juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit is ons team meer dan gekwalificeerd genoeg om uw woning van dubbel glas te voorzien. Niet alleen vervaardigen we dubbel glas waarbij we gebruikmaken van twee glasbladen, maar ook driedubbel glas is mogelijk.

iStock-816324726.jpg

Hoogrendementsglas, geluidswerend glas en veiligheidsglas

Dubbele beglazing is sinds 2020 verplicht in alle Vlaamse woningen. Maar u kunt nog een stap verder gaan. Naast dubbele beglazing maken we ook hoogrendementsglas, geluidswerend glas en veiligheidsglas.

Steeds vaker wordt gekozen voor hoogrendementsglas, omdat de dubbele beglazing met de transparante metaalcoating op een van de spouwzijden het isolerend effect nog vergroot. Veiligheidsglas is dan weer aan te raden wanneer uw glaswerk tot op de grond moet reiken, zoals bij een glazen schuifdeur of een schuifraam het geval is.

Ook het inbraakvertragende karakter maakt dit een erg populaire keuze voor buitenramen. Hiervoor gebruiken we de combinatie tussen gelaagd glas en gehard glas. Ook geluidswerend glas behoort tot de mogelijkheden. Zo heeft u binnenkort geen last meer van geluiden van buitenaf.

Dubbele en driedubbele beglazing

Veiligheidsglas

veiligheidsglas hagel Glaswerken De Haes

Hoogrendementsglas

Geluidswerend glas

Zonwerend glas

meer

Op zoek naar een ervaren glazenmaker voor het vervaardigen van dubbele beglazing of veiligheidsglas? Vraag een offerte bij Glaswerken De Haes in Putte.

bottom of page